Wie is earnest?

Van-huis-uit ben ik een sociaal-economisch tekstschrijver en bedrijfsjournalist. Sinds 1994 werk ik als redacteur bij en voor bank-verzekeraars, uitgeverijen, media, adviesbureaus en overheden. Ik heb gewerkt met vele content management systemen. Ik doorzie de structuur snel, waardoor ik collega's en externen wegwijs kan maken in het gebruik van nieuwe informatiesystemen en schrijf- en planningstechnieken (auteursmanagement).

De mens earnest is …

analytisch, communicatief en kan goed luisteren. Ik ben gefascineerd in de wisselwerking tussen mens en techniek. Dus combineer ik een talige met een technische achtergrond: ik ben Neerlandicus en informatieanalist. Uitzoeken en uitleggen is mijn motto.

Ik heb oog voor het belang van anderen en van “de groep”. Ik ben eerlijk, en hou van gemaakte afspraken. Die we dan door onverwachte zaken vele malen moeten bijstellen. Creatief zijn en improviseren doe ik graag, zodra er een goede aanleiding voor is. Ik hou van experimenteren, als we maar weten waarom. Gevoel voor humor kan ik bij dit alles heel erg waarderen.

Wat vinden opdrachtgevers van earnest?

"Door zijn teksten zie ik veel sneller waar het nu echt om gaat."

"Hij zet de zaken duidelijk op een rijtje. Zo kan ik makkelijker verder werken."

"Een creatieve combinatie kun je gerust aan hem overlaten."

"Earnest is een fijne collega; consequent, geordend, een harde werker."

"Hij heeft me als beginnend freelance redacteur zeer goed begeleid. Hij is vriendelijk, behulpzaam, deskundig en weet de goede toon te treffen."

Earnest werkt als freelancer voor diverse opdrachtgevers, meestal in de zakelijke diensten. Bekijk het actueel overzicht van zijn opdrachtgevers. Voorbeelden van zijn werk kunt u vinden onder de knop “Wat doet Earnest?